Glada Noter
Massage för din själ

*Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.


Det går inte sjunga eller spela piano på dåligt humör. Och det är omöjligt att hålla ett uselt humör när man sjunger eller spelar piano. Så sjung eller spela piano!!:))))

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Min samverkan i programmet *Uppdrag Mat*   https://youtu.be/9Y3YsHgIzjM

(Har hittat Sveriges mest identiska fyrlingar)

 


 


 


 


 


 

Gästbok

Andries
2019-12-21 22:33:57
Jag vet inte riktigt hur jag ska tacka dig Diana för alla otroligt fina lektioner! Jag är verkligen så otroligt tacksam för den positiva energi som du sprider. Det betyder verkligen jättemycket! Mer än vad du anar ♥
Blir så imponerad av din drivkraft, vilja och talang.
God Jul och Gott Nytt År Diana🎄😀
Elliot
2019-08-22 19:19:20
Under tiden jag gått på pianolektioner hos Diana har jag gått från att vara en total nybörjare till en nivå jag är väldigt nöjd med, där jag kan spela de flesta låtar jag vill. Diana gick på ett väldigt bra sätt och med mycket tålamod igenom allt jag behövde hjälp med, och guidade mig dit där jag är idag. Lektionerna var dessutom jätteroliga, och jag är jättetacksam för dem alla! Tack Diana!
Thomas
2019-08-04 16:31:20
Lektionerna är roliga och intensiva så man får mycket gjort på 40 min. Och jag har fått ut mycket av de. Känner mig alltid glad efteråt. Tack Diana!!
Markus
2019-07-05 11:22:50
Jag tycker att de varit mycket lärorika lektioner och det känns som jag fått ut mycket av de. Lektionerna är roliga och intensiva så man får mycket gjort på 40 min. Tack Diana!
Freya S.
2019-06-18 21:49:13
Jag har gått på sånglektioner med Diana inför antagningsprov till gymnasiet. Under lektionerna har hon förklarat allt jag inte förstod väldigt bra och hjälpt mig mycket. Jag har nu enklare att sjunga och känner att jag har mer kontroll. Jag har också fått lära mig noter på ett snabbt och effektivt sätt. Jag känner att jag har blivit mycket bättre och mina föräldrar håller med. Jag hade riktigt roliga lektioner i sång. Diana har kontroll över hur lektionen är uppsatta och är alltid förberedd. Det har varit jättekul! Och jag kom in på gymnasiet! Tusen tack Diana❤️
Alexander
2019-06-17 20:00:44
Lektionerna med dig Diana har hjälpt mig väldigt mycket. Jag har lärt mig mycket om vilka tekniker jag bör använda mig av när jag ska sjunga. Gud, vilken röst du har väckt till liv inom mig! Tack för helt fantastiska lektioner!!!! Diana, du är en fantastisk sångpedagog!
Linjer
2019-06-02 11:12:32
Vår dotter fick ett par sånglektioner hos Diana inför inträdesprovet till Adolf Fredriks musikklasser. Det gjorde susen! Eftersom hon var väl förberedd kunde hon slappna av och göra sitt bästa på provet. Stort tack till dig Diana!
Ralf Engqvist
2019-03-02 12:57:40
Vår dotter har varit pianoelev hos Glada Noter i över tre år och vi är alla mycket nöjda. Diana är en väldigt pedagogisk lärare som lär ut pianospelandet på ett bra sätt och kompletterar lärandet med lämpliga hemuppgifter. Som föräldrar känner vi också att det varit enkelt att ha en bra kontakt med Diana. Vi rekommenderar verkligen Glada Noter till övriga som funderar på att lära sig piano.
Patrik Nyberg
2019-03-02 10:05:54
Diana är en bra pedagog som sätter ribban efter eleven och det är alltid lika roligt att veta att idag är det lektionsdag. Jag var glatt överraskad över hur snabbt vi kom in på hur jag tränar på att läsa noter, lära sig stycken och bli allmänt bekväm med att hitta tangenterna.

Min bakgrund är 32 år och har ingen tidigare musikalisk kunskap, men ville testa och se om det var något för mig.
Är jättenöjd med vad jag fick lära mig och det är mer upp till mig att sluta vara lat och öva mer på fritiden för att bli bättre! Kommer ta fler lektioner i framtiden :) Tack änsålänge!
Enno Leggedör
2018-08-18 22:03:02
Diana är en duktig pedagog och har dessutom många erfarenheter av liv i musikens tjänst. Hon har också en förmåga att förmedla viktig kunskap utan stress med ett lugn och en stark närvaro, något som många andra saknar. Man får tydliga instruktioner om hur man ska öva och lär sig att spela med fin sjungande ton.
Tack!
Emelie Saxby
2017-11-30 21:12:13
Jag har efter lite mer än ett år hos Diana utvecklats mer som pianospelare än vad jag trott vore möjligt. Diana är positiv och engagerad, ger lärorika teknikövningar och är genuint intresserad av att jag ska utveckla mitt spelande. Varje lektion är oerhört givande och jag skulle inte tveka att rekommendera henne till alla som vill lära sig, oavsett nivå eller ålder.
Tack Diana!!
Viktor Bohlin
2017-11-30 19:19:45
Det är väldigt effektiva lektioner där vi utnyttjar varje minut. Diana har 100% fokus på mig och stämmer hela tiden av att jag har förstått innan vi går vidare. Jag får själv påverka vad vi spelar och jag får jättebra hjälp att förstå hur jag ska spela. Jag har spelat en gång i veckan i ett år och har redan lärt mig mer än jag trodde jag skulle.
Yvonne Klingberg
2017-11-27 17:04:47
Hej
Hade länge en dröm om att lära mig spela piano. För ett år sedan bestämde jag mig och köpte ett digitalpiano.
Kontaktade Diana som har hjälpt och stöttat mig i mitt pianospelande.
Nu spelar jag enklare klassiska stycken.
Tusen tack Diana för ditt stöd och kunnande du har hjälpt mig att förverkliga min dröm.
Tusen tack
Yvonne
Alicia Nevriana
2017-11-27 10:56:03
Som vuxen hade jag erfarenheter att delta i olika piano lektioner förut, men jag kan säga att Diana är en av lärarna som vet vad hon gör. Hon gav mig passande teknikövningar och låtar så jag känner mig att jag går framåt med lektionerna. Det är kul att få henne som lärare.
Yuni Zelaya
2017-11-26 23:13:30
Min dotter gick på sång hos Diana i nästan två år och sen förberedde Diana henne inför antagningsprovet till Södra Latin Gymnasiet med ytterligare lektioner och hon kom in med nästan högsta poäng!
Diana är en otrolig bra sångpedagog och pianolärare med väldig tydlig och lättförståelig sångteknik.
Vi var super nöjda och rekommenderar verkligen unga som gamla att gå hos Diana!
Hiva Bilek
2017-11-25 11:07:08
Jag började som vuxen nybörjare (aldrig spelat instrument i mitt liv) hos Diana och känner ren glädje varje gång jag lämnar en lektion. Med otrolig pedagogisk skicklighet och en varm personlighet är det lätt att ta till sig de utmanade övningarna, även om det är svårt ibland. Är så glad att jag började hos Diana och skulle varmt rekommendera henne till alla som vill spela piano, oavsett vilken nivå.
Helena S
2016-06-06 17:21:31
Jag började spela piano hos Diana som nybörjare vid 40+. Diana är en mycket kompetent, engagerad och trevlig pianolärare och jag rekommenderar henne till alla.

Diana har många bra, utmanande och trevliga teknikövningar på sin repertoar som bidrar till snabb utveckling i pianospelandet. Hon har också alltid total uppmärksamhet på mig som elev och är så engagerad och mån om att jag ska få ut så mycket som möjligt av undervisningen och utvecklas snabbt.

Jag har efter ett år hos Diana lärt mig och utvecklats så mycket mer än vad jag ens hade kunnat drömma om. Hennes stora engagemang och inställning och tro att man kan utvecklas mycket och snabbt på kort tid har bidragit mycket. Redan efter ett år har jag börjat ta mig an de låtar jag drömt om att så småningom klara av att spela. Wow säger jag bara. Tack Diana!!
Fredric B
2016-03-31 07:56:47
Jag började spela piano hos Diana utan tidigare erfarenhet i relativt sen ålder, men med Dianas handledning kändes det snart som jag spelat i flera år! Det blev uppenbart att alla lektioner och övningar var orehört genomtänkta både i korta och långa loppet så mitt spelande och tekniska förmåga utvecklades där det behövdes och i precis rätt takt! Nu spelar jag stycken jag trodde det skulle ta flera år till innan jag skulle våga mig på. Förutom detta är Diana väldigt trevlig och gör varje lektion till en fröjd! Hon har även öppnat en hel värld av vacker musik för mig jag inte kände till. Rekommenderas starkt!
Sophie E
2016-03-22 10:50:46
Min dotter har sjungit för Diana under det senaste året. Hon har älskat att gå dit och har därför under denna tid utvecklats enormt. Rekommenderar starkt att sjunga för Diana!
Louise B
2016-03-07 09:20:43
Diana är väldigt rolig och bra på att forma lektionerna efter det jag vill bli bättre på. Nu efter 10 lektioner känner ja redan att jag har en helt annan kontroll över rösten och vet vad jag behöver öva mer på! Tack!
Visa: 5  10   20