Glada Noter
Massage för din själ

*Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.


Det går inte sjunga eller spela piano på dåligt humör. Och det är omöjligt att hålla ett uselt humör när man sjunger eller spelar piano. Så sjung eller spela piano!!:))))

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Min samverkan i programmet *Uppdrag Mat*   https://youtu.be/9Y3YsHgIzjM

(Har hittat Sveriges mest identiska fyrlingar)

 


 


 


 


 


 

Gästbok

Andries
2019-12-21 22:33:57
Jag vet inte riktigt hur jag ska tacka dig Diana för alla otroligt fina lektioner! Jag är verkligen så otroligt tacksam för den positiva energi som du sprider. Det betyder verkligen jättemycket! Mer än vad du anar ♥
Blir så imponerad av din drivkraft, vilja och talang.
God Jul och Gott Nytt År Diana🎄😀
Elliot
2019-08-22 19:19:20
Under tiden jag gått på pianolektioner hos Diana har jag gått från att vara en total nybörjare till en nivå jag är väldigt nöjd med, där jag kan spela de flesta låtar jag vill. Diana gick på ett väldigt bra sätt och med mycket tålamod igenom allt jag behövde hjälp med, och guidade mig dit där jag är idag. Lektionerna var dessutom jätteroliga, och jag är jättetacksam för dem alla! Tack Diana!
Thomas
2019-08-04 16:31:20
Lektionerna är roliga och intensiva så man får mycket gjort på 40 min. Och jag har fått ut mycket av de. Känner mig alltid glad efteråt. Tack Diana!!
Markus
2019-07-05 11:22:50
Jag tycker att de varit mycket lärorika lektioner och det känns som jag fått ut mycket av de. Lektionerna är roliga och intensiva så man får mycket gjort på 40 min. Tack Diana!
Freya S.
2019-06-18 21:49:13
Jag har gått på sånglektioner med Diana inför antagningsprov till gymnasiet. Under lektionerna har hon förklarat allt jag inte förstod väldigt bra och hjälpt mig mycket. Jag har nu enklare att sjunga och känner att jag har mer kontroll. Jag har också fått lära mig noter på ett snabbt och effektivt sätt. Jag känner att jag har blivit mycket bättre och mina föräldrar håller med. Jag hade riktigt roliga lektioner i sång. Diana har kontroll över hur lektionen är uppsatta och är alltid förberedd. Det har varit jättekul! Och jag kom in på gymnasiet! Tusen tack Diana❤️
Alexander
2019-06-17 20:00:44
Lektionerna med dig Diana har hjälpt mig väldigt mycket. Jag har lärt mig mycket om vilka tekniker jag bör använda mig av när jag ska sjunga. Gud, vilken röst du har väckt till liv inom mig! Tack för helt fantastiska lektioner!!!! Diana, du är en fantastisk sångpedagog!
Linjer
2019-06-02 11:12:32
Vår dotter fick ett par sånglektioner hos Diana inför inträdesprovet till Adolf Fredriks musikklasser. Det gjorde susen! Eftersom hon var väl förberedd kunde hon slappna av och göra sitt bästa på provet. Stort tack till dig Diana!
Ralf Engqvist
2019-03-02 12:57:40
Vår dotter har varit pianoelev hos Glada Noter i över tre år och vi är alla mycket nöjda. Diana är en väldigt pedagogisk lärare som lär ut pianospelandet på ett bra sätt och kompletterar lärandet med lämpliga hemuppgifter. Som föräldrar känner vi också att det varit enkelt att ha en bra kontakt med Diana. Vi rekommenderar verkligen Glada Noter till övriga som funderar på att lära sig piano.
Patrik Nyberg
2019-03-02 10:05:54
Diana är en bra pedagog som sätter ribban efter eleven och det är alltid lika roligt att veta att idag är det lektionsdag. Jag var glatt överraskad över hur snabbt vi kom in på hur jag tränar på att läsa noter, lära sig stycken och bli allmänt bekväm med att hitta tangenterna.

Min bakgrund är 32 år och har ingen tidigare musikalisk kunskap, men ville testa och se om det var något för mig.
Är jättenöjd med vad jag fick lära mig och det är mer upp till mig att sluta vara lat och öva mer på fritiden för att bli bättre! Kommer ta fler lektioner i framtiden :) Tack änsålänge!
Enno Leggedör
2018-08-18 22:03:02
Diana är en duktig pedagog och har dessutom många erfarenheter av liv i musikens tjänst. Hon har också en förmåga att förmedla viktig kunskap utan stress med ett lugn och en stark närvaro, något som många andra saknar. Man får tydliga instruktioner om hur man ska öva och lär sig att spela med fin sjungande ton.
Tack!
Visa: 5  10   20