Glada Noter
Massage för din själ

*Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.


Det går inte sjunga eller spela piano på dåligt humör. Och det är omöjligt att hålla ett uselt humör när man sjunger eller spelar piano. Så sjung eller spela piano!!:))))

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Min samverkan i programmet *Uppdrag Mat*   https://youtu.be/9Y3YsHgIzjM

(Har hittat Sveriges mest identiska fyrlingar)

 


 


 


 


 


 

Gästbok

Matthias K.
2024-03-04 22:06:36
Vår son blev antagen till Lilla Akademien.Vi är överlyckliga! Tusen tack för hjälpen han fått av Diana att öva inför intagningsprovet.
Dianas energi när hon arbetar med ett barn är beundransvärd.
Line Ryderfelt
2023-12-31 11:48:38
Tack Diana för en väldigt givande tid för vår sons räkning! Han har lärt sig mycket pianoteknik och haft väldigt kul på era lektioner.
Vi rekommenderar Diana varmt om du vill lära dig eller utveckla ditt pianospelande❤️
Julia Andersson
2023-08-14 20:17:23
Mina båda döttrar har gått hos Diana både på piano och sång i många år och det har varit helt fantastiskt! Inte bara har de utvecklats enormt musikaliskt men även som personer. De har vågat mer och mer och fått ett helt annat självförtroende tack vare Diana. Diana har en unik förmåga att se personligheten hos dem hon har som elev och lyckas locka fram sidor som legat dolda. Jag kan varmt rekommendera Diana, hon är helt fantastisk!
Diana P
2023-04-17 10:28:23
Jag har länge velat prova på sång men känt mig osäker och nervös.
Diana gav mig ett varmt välkomnande och hjälpte mig att känna mig bekväm med att använda min sångröst.
Vi fokuserade på de tekniska grunderna och jag känner att jag fått en bättre förståelse för hur jag ska använda mig av rösten och hörseln för att hitta rätt i sången.
Rekommenderar varmt att ta del av Dianas kompetens!
Mickaela S
2023-02-12 00:34:33
Började spela piano hos Diana samt fick hjälp med musikteori som jag pluggade på universitetet och fick väldigt bra resultat tack vare hennes lektioner.
Tycker hon förklarar tydligt och enkelt så man förstår utan att krångla till det för mycket och har fått väldigt många ”life hacks” för att förstå det hela ännu bättre.
Diana har bra tålamod och känner att alla övningar jag fick har förbättrat min teknik.
Känner mig mer kunnig och säker både inom det teoretiska men även det praktiska.
Stort tack till dig Diana för all hjälp och stöd jag fick! Rekommenderar starkt till er som förbereder sig inför antagningsprov m.m att börja gå hos Diana!
Kiki Eklund
2022-10-05 06:54:39
Jag är konstnär och ville lära känna och utveckla min röst för att använda den i min konst. Tack vare budskapet ’när gav du din själ massage senast’ tog jag kontakt med Diana och började med privata sånglektioner som förändrat mitt liv! Jag som bara delvis kan följa noter behövde inte oroa mig, undervisningen är intuitiv och ledd på ett stöttande sätt av Diana som verkligen vet vad hon gör. Magiskt. Jag har fått lära mig att sjunga i kroppen, sången blir en del av hela mig och ’cellminnet’. Det ger mig djup och innerlighet i tolkningar, en sann kunskap om min röst som jag kan lita på. Kul är det också! Diana är skicklig och har alltid ett leende i sig. Mycket glad och tacksam att jag hittade till Dianas studio!
Stefan Sankara Hardingz
2022-05-09 21:40:43
Tack Diana. Så inspirerande att lära sig spela piano hos dig. Inte bara spelandet också människan är i centrum hos dig. //Stefan Sankara
Tim Ekström
2022-03-29 10:49:16
För att bli en bättre musikproducent så ville jag slipa på teorikunskaperna och även förstå hur man spelar piano. Diana har ett otroligt sätt att lära ut på, när jag tänker på vad jag kunde (eller inte kunde), från första början.

Det som var så otroligt bra, var att lektionerna anpassades efter dina behov och det gör väldigt stor skillnad när man använder allt man lärt sig i "riktiga världen". Sen är Diana en väldigt härlig person! Rekommenderar starkt!! :)
Sara Moberg
2021-12-25 09:33:23
I födelsedagspresent fick jag sånglektioner med Diana. Nu har det gått några månader sedan min sista lektion och jag kan konstatera att jag sjunger mer och är inte längre rädd för att andra ska höra när jag sjunger. Jag har inte sjungit mycket i mitt liv, mest på grund av dåligt självförtroende inom området. Diana har inte bara exceptionell expertis i område, hon är även en fantastisk pedagog. Jag överkom snabbt mina rädslor för att sjunga och på kort tid guidade hon mig fram till att hitta självförtroende och glädje i sång. Under lektionerna kom jag i kontakt med en fantastisk energi som frigörs när jag sjunger och lärde på så sätt känna en ny sida av mig själv. Tack Diana.
Mikael Magnusson
2021-09-05 08:25:50
Diana är en otrolig lärare, både som pianist och som pedagog.
Med hennes kunskaper och din enthusiasm kommer man långt!
//Mikael Magnusson
Hanna Olofsson
2021-06-15 21:58:37
Tack Diana för de sånglektioner du gav vår dotter. Hon lärde sig väldigt mycket hos dig och för varje lektion blev hon självsäkrare. Tack vare att du lade ribban högt kom vår dotter in på Adolf Fredriks musikklasser! Kan varmt rekommendera Diana. //H
Jessica Löfgren
2021-06-10 09:42:11
Att ta pianolektioner hos Diana är en ren fröjd! :)

Under alla åren som jag lärde mig hos henne har jag alltid haft roligt trots att övningarna har varit utmanande. När jag började hos Diana så hade jag spelat på gehör sedan barnsben och lärt mig från youtube. Det var hos Diana som jag lärde mig rätt spelteknik och att läsa noter, vilket jag hade saknat under störrer delen av mitt liv.

Hon gav mig självförtroendet att våga söka mig till en klassisk piano-utbildning på högre nivå, vilken jag blev antagen till! Något som jag inte trodde var möjligt innan.

Jag kommer alltid att känna en stor tacksamhet till henne och kan starkt rekommendera henne till alla som vill lära sig spela på rätt sätt samtidigt som man har väldigt roligt!! :D
Hedda Henriksson
2021-05-18 10:55:36
Hej Diana! Och tack för pianolektionerna. Jag har lärt mig så otroligt mycket av dig på kort tid, och det är tack vare ditt oroliga engagemang och din metod som gör att man lär sig snabbt från grunden. Även tack vare de roliga lektionerna som gör att man alltid går därifrån med ett leende på läpparna. Rekommenderar alla som vill lära sig att spela piano att gå till Diana.
Tack!
Mina Mir
2020-12-10 13:52:05
Hej Diana, här är vad ag tycker ok dig :*
”Diana är det bäst om man vill lära sig Piano, hon är proffsig och flexibel. Hon har special metod som blir lättare for dig att lära dig från grunden. Jag verkligen rekommenderar henne och jag är glad att ha henne som min piano lärare!”
Stort tack Diana :*
Oddgeir Vestad
2020-09-29 15:59:59
Hej Diana, tack för piano och sång lektioner över 2019/2020. Du är suverän och seriös som pedagog. Ser fram emot en fortsättning när det allt har normaliserad sig. Jag kan rekommendera Diana för alla från nybörjare (som jag) till mera erfarna kommande pianister eller sing/song personer. Setter speciellt pris på din studio i centrala stockholm, kort väg från hela stockholm.
Fredrik Sjöberg
2020-07-24 11:27:59
Hej Diana!
Hoppas du har en fin sommar. Stort tack för de lektioner du har gett min son Harry under vårterminen! Han har lärt sig så mycket hos dig och han ser alltid fram emot dina lektioner. Nu under sommaren tränar han på Air och det går fort framåt. Vi ses i höst igen. Harry hälsar :)
Hälsningar Fredrik
Ella Firooz
2020-07-13 09:51:27
Diana har lärt mig så mycket på en väldigt kort tid, det har aldrig vart lätt men jag hade nog inte haft så roligt som jag haft om det inte vore för min pianolärare! Tack så mycket för det fina Diana :) rekommenderar starkt till alla sugna pianister där ute!
Molly
2020-05-23 18:34:16
Lektionerna hos Diana har varit lärorika och roliga. Efter varje lektion har jag känt mig så glad, jag kan starkt rekommendera Diana som sånglärare. Stort tack Diana.
Henrik L
2020-05-01 22:57:02
Jag har spelat i ungefär 17 år innan jag träffade Diana.
Pianos klang och känslan av händernas beröring mot tangenterna har alltid fascinerat mig. Jag älskade att spela men....jag kände mig bara stressad, ofta har inte förstått vad jag gör etc. Jag ville ju också njuta och känna och uppleva. Jag började min resa med Diana , på väg emot att kunna uttrycka vad jag vill på pianot. I början: ” Nej, det kommer jag inte kunna ”, ” då tar 100 år för mig att lära mig det.” Jag var redan inställd på att det är svårt. Men inte Diana, hahaha...... hon vet vad hon gör:)))))))
Jag har fått alla svar på alla mina frågor. Du lärde mig Diana att dela upp rörelserna vid pianot i sådana små delar och bemästra rörelsen flyttande för att sedan lägga till avsnitt efter avsnitt och äntligen NJUTA! Diana lärde mig att öva i rätt tempo och nu jag känner mig så säkert i själva rörelsen. Jag lärde mig HUR armen stödjer hela tiden fingrarnas rörelse och avlastar deras arbete. Jag lärde mig att öva långsamt och det gav sina resultat och jag upplever att det är så kul! Jag har fått en god teknik. Att öva blev inte ett påtvingat arbete utan en konst av balans, inspiration. Jag har hittat så mycket glädje i rörelser och uttryck.
Tack Diana att du har gett mig av kunskap och inspiration och att du stått ut med mig!! Du är en lyhörd pedagog som motiverar varje minut och du är så otroligt roligt också. Och sist men inte minst .... en vacker tjej också ! Tusen tack!!!
Tobias
2020-05-01 09:39:16
Det är så häftigt att gå från nybörjare till att kunna läsa noter och spela hela stycken musik. Det kräver en bra lärare och det är du Diana! Alltid kul och lärorikt. Har gått två terminer och hoppas på fler framöver.
Visa: 5  10   20