Glada Noter
Massage för din själ

Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Gästbok

Mikael Magnusson
2021-09-05 08:25:50
Diana är en otrolig lärare, både som pianist och som pedagog.
Med hennes kunskaper och din enthusiasm kommer man långt!
//Mikael Magnusson
Hanna Olofsson
2021-06-15 21:58:37
Tack Diana för de sånglektioner du gav vår dotter. Hon lärde sig väldigt mycket hos dig och för varje lektion blev hon självsäkrare. Tack vare att du lade ribban högt kom vår dotter in på Adolf Fredriks musikklasser! Kan varmt rekommendera Diana. //H
Jessica Löfgren
2021-06-10 09:42:11
Att ta pianolektioner hos Diana är en ren fröjd! :)

Under alla åren som jag lärde mig hos henne har jag alltid haft roligt trots att övningarna har varit utmanande. När jag började hos Diana så hade jag spelat på gehör sedan barnsben och lärt mig från youtube. Det var hos Diana som jag lärde mig rätt spelteknik och att läsa noter, vilket jag hade saknat under störrer delen av mitt liv.

Hon gav mig självförtroendet att våga söka mig till en klassisk piano-utbildning på högre nivå, vilken jag blev antagen till! Något som jag inte trodde var möjligt innan.

Jag kommer alltid att känna en stor tacksamhet till henne och kan starkt rekommendera henne till alla som vill lära sig spela på rätt sätt samtidigt som man har väldigt roligt!! :D
Hedda Henriksson
2021-05-18 10:55:36
Hej Diana! Och tack för pianolektionerna. Jag har lärt mig så otroligt mycket av dig på kort tid, och det är tack vare ditt oroliga engagemang och din metod som gör att man lär sig snabbt från grunden. Även tack vare de roliga lektionerna som gör att man alltid går därifrån med ett leende på läpparna. Rekommenderar alla som vill lära sig att spela piano att gå till Diana.
Tack!
Mina Mir
2020-12-10 13:52:05
Hej Diana, här är vad ag tycker ok dig :*
”Diana är det bäst om man vill lära sig Piano, hon är proffsig och flexibel. Hon har special metod som blir lättare for dig att lära dig från grunden. Jag verkligen rekommenderar henne och jag är glad att ha henne som min piano lärare!”
Stort tack Diana :*
Oddgeir Vestad
2020-09-29 15:59:59
Hej Diana, tack för piano och sång lektioner över 2019/2020. Du är suverän och seriös som pedagog. Ser fram emot en fortsättning när det allt har normaliserad sig. Jag kan rekommendera Diana för alla från nybörjare (som jag) till mera erfarna kommande pianister eller sing/song personer. Setter speciellt pris på din studio i centrala stockholm, kort väg från hela stockholm.
Fredrik Sjöberg
2020-07-24 11:27:59
Hej Diana!
Hoppas du har en fin sommar. Stort tack för de lektioner du har gett min son Harry under vårterminen! Han har lärt sig så mycket hos dig och han ser alltid fram emot dina lektioner. Nu under sommaren tränar han på Air och det går fort framåt. Vi ses i höst igen. Harry hälsar :)
Hälsningar Fredrik
Ella Firooz
2020-07-13 09:51:27
Diana har lärt mig så mycket på en väldigt kort tid, det har aldrig vart lätt men jag hade nog inte haft så roligt som jag haft om det inte vore för min pianolärare! Tack så mycket för det fina Diana :) rekommenderar starkt till alla sugna pianister där ute!
Molly
2020-05-23 18:34:16
Lektionerna hos Diana har varit lärorika och roliga. Efter varje lektion har jag känt mig så glad, jag kan starkt rekommendera Diana som sånglärare. Stort tack Diana.
Henrik L
2020-05-01 22:57:02
Jag har spelat i ungefär 17 år innan jag träffade Diana.
Pianos klang och känslan av händernas beröring mot tangenterna har alltid fascinerat mig. Jag älskade att spela men....jag kände mig bara stressad, ofta har inte förstått vad jag gör etc. Jag ville ju också njuta och känna och uppleva. Jag började min resa med Diana , på väg emot att kunna uttrycka vad jag vill på pianot. I början: ” Nej, det kommer jag inte kunna ”, ” då tar 100 år för mig att lära mig det.” Jag var redan inställd på att det är svårt. Men inte Diana, hahaha...... hon vet vad hon gör:)))))))
Jag har fått alla svar på alla mina frågor. Du lärde mig Diana att dela upp rörelserna vid pianot i sådana små delar och bemästra rörelsen flyttande för att sedan lägga till avsnitt efter avsnitt och äntligen NJUTA! Diana lärde mig att öva i rätt tempo och nu jag känner mig så säkert i själva rörelsen. Jag lärde mig HUR armen stödjer hela tiden fingrarnas rörelse och avlastar deras arbete. Jag lärde mig att öva långsamt och det gav sina resultat och jag upplever att det är så kul! Jag har fått en god teknik. Att öva blev inte ett påtvingat arbete utan en konst av balans, inspiration. Jag har hittat så mycket glädje i rörelser och uttryck.
Tack Diana att du har gett mig av kunskap och inspiration och att du stått ut med mig!! Du är en lyhörd pedagog som motiverar varje minut och du är så otroligt roligt också. Och sist men inte minst .... en vacker tjej också ! Tusen tack!!!
Tobias
2020-05-01 09:39:16
Det är så häftigt att gå från nybörjare till att kunna läsa noter och spela hela stycken musik. Det kräver en bra lärare och det är du Diana! Alltid kul och lärorikt. Har gått två terminer och hoppas på fler framöver.
Andries
2019-12-21 22:33:57
Jag vet inte riktigt hur jag ska tacka dig Diana för alla otroligt fina lektioner! Jag är verkligen så otroligt tacksam för den positiva energi som du sprider. Det betyder verkligen jättemycket! Mer än vad du anar ♥
Blir så imponerad av din drivkraft, vilja och talang.
God Jul och Gott Nytt År Diana🎄😀
Elliot
2019-08-22 19:19:20
Under tiden jag gått på pianolektioner hos Diana har jag gått från att vara en total nybörjare till en nivå jag är väldigt nöjd med, där jag kan spela de flesta låtar jag vill. Diana gick på ett väldigt bra sätt och med mycket tålamod igenom allt jag behövde hjälp med, och guidade mig dit där jag är idag. Lektionerna var dessutom jätteroliga, och jag är jättetacksam för dem alla! Tack Diana!
Thomas
2019-08-04 16:31:20
Lektionerna är roliga och intensiva så man får mycket gjort på 40 min. Och jag har fått ut mycket av de. Känner mig alltid glad efteråt. Tack Diana!!
Markus
2019-07-05 11:22:50
Jag tycker att de varit mycket lärorika lektioner och det känns som jag fått ut mycket av de. Lektionerna är roliga och intensiva så man får mycket gjort på 40 min. Tack Diana!
Freya S.
2019-06-18 21:49:13
Jag har gått på sånglektioner med Diana inför antagningsprov till gymnasiet. Under lektionerna har hon förklarat allt jag inte förstod väldigt bra och hjälpt mig mycket. Jag har nu enklare att sjunga och känner att jag har mer kontroll. Jag har också fått lära mig noter på ett snabbt och effektivt sätt. Jag känner att jag har blivit mycket bättre och mina föräldrar håller med. Jag hade riktigt roliga lektioner i sång. Diana har kontroll över hur lektionen är uppsatta och är alltid förberedd. Det har varit jättekul! Och jag kom in på gymnasiet! Tusen tack Diana❤️
Alexander
2019-06-17 20:00:44
Lektionerna med dig Diana har hjälpt mig väldigt mycket. Jag har lärt mig mycket om vilka tekniker jag bör använda mig av när jag ska sjunga. Gud, vilken röst du har väckt till liv inom mig! Tack för helt fantastiska lektioner!!!! Diana, du är en fantastisk sångpedagog!
Linjer
2019-06-02 11:12:32
Vår dotter fick ett par sånglektioner hos Diana inför inträdesprovet till Adolf Fredriks musikklasser. Det gjorde susen! Eftersom hon var väl förberedd kunde hon slappna av och göra sitt bästa på provet. Stort tack till dig Diana!
Ralf Engqvist
2019-03-02 12:57:40
Vår dotter har varit pianoelev hos Glada Noter i över tre år och vi är alla mycket nöjda. Diana är en väldigt pedagogisk lärare som lär ut pianospelandet på ett bra sätt och kompletterar lärandet med lämpliga hemuppgifter. Som föräldrar känner vi också att det varit enkelt att ha en bra kontakt med Diana. Vi rekommenderar verkligen Glada Noter till övriga som funderar på att lära sig piano.
Patrik Nyberg
2019-03-02 10:05:54
Diana är en bra pedagog som sätter ribban efter eleven och det är alltid lika roligt att veta att idag är det lektionsdag. Jag var glatt överraskad över hur snabbt vi kom in på hur jag tränar på att läsa noter, lära sig stycken och bli allmänt bekväm med att hitta tangenterna.

Min bakgrund är 32 år och har ingen tidigare musikalisk kunskap, men ville testa och se om det var något för mig.
Är jättenöjd med vad jag fick lära mig och det är mer upp till mig att sluta vara lat och öva mer på fritiden för att bli bättre! Kommer ta fler lektioner i framtiden :) Tack änsålänge!
Visa: 5  10   20