Glada Noter
Massage för din själ

Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Gästbok

Enno Leggedör
2018-08-18 22:03:02
Diana är en duktig pedagog och har dessutom många erfarenheter av liv i musikens tjänst. Hon har också en förmåga att förmedla viktig kunskap utan stress med ett lugn och en stark närvaro, något som många andra saknar. Man får tydliga instruktioner om hur man ska öva och lär sig att spela med fin sjungande ton.
Tack!
Emelie Saxby
2017-11-30 21:12:13
Jag har efter lite mer än ett år hos Diana utvecklats mer som pianospelare än vad jag trott vore möjligt. Diana är positiv och engagerad, ger lärorika teknikövningar och är genuint intresserad av att jag ska utveckla mitt spelande. Varje lektion är oerhört givande och jag skulle inte tveka att rekommendera henne till alla som vill lära sig, oavsett nivå eller ålder.
Tack Diana!!
Viktor Bohlin
2017-11-30 19:19:45
Det är väldigt effektiva lektioner där vi utnyttjar varje minut. Diana har 100% fokus på mig och stämmer hela tiden av att jag har förstått innan vi går vidare. Jag får själv påverka vad vi spelar och jag får jättebra hjälp att förstå hur jag ska spela. Jag har spelat en gång i veckan i ett år och har redan lärt mig mer än jag trodde jag skulle.
Yvonne Klingberg
2017-11-27 17:04:47
Hej
Hade länge en dröm om att lära mig spela piano. För ett år sedan bestämde jag mig och köpte ett digitalpiano.
Kontaktade Diana som har hjälpt och stöttat mig i mitt pianospelande.
Nu spelar jag enklare klassiska stycken.
Tusen tack Diana för ditt stöd och kunnande du har hjälpt mig att förverkliga min dröm.
Tusen tack
Yvonne
Alicia Nevriana
2017-11-27 10:56:03
Som vuxen hade jag erfarenheter att delta i olika piano lektioner förut, men jag kan säga att Diana är en av lärarna som vet vad hon gör. Hon gav mig passande teknikövningar och låtar så jag känner mig att jag går framåt med lektionerna. Det är kul att få henne som lärare.
Yuni Zelaya
2017-11-26 23:13:30
Min dotter gick på sång hos Diana i nästan två år och sen förberedde Diana henne inför antagningsprovet till Södra Latin Gymnasiet med ytterligare lektioner och hon kom in med nästan högsta poäng!
Diana är en otrolig bra sångpedagog och pianolärare med väldig tydlig och lättförståelig sångteknik.
Vi var super nöjda och rekommenderar verkligen unga som gamla att gå hos Diana!
Hiva Bilek
2017-11-25 11:07:08
Jag började som vuxen nybörjare (aldrig spelat instrument i mitt liv) hos Diana och känner ren glädje varje gång jag lämnar en lektion. Med otrolig pedagogisk skicklighet och en varm personlighet är det lätt att ta till sig de utmanade övningarna, även om det är svårt ibland. Är så glad att jag började hos Diana och skulle varmt rekommendera henne till alla som vill spela piano, oavsett vilken nivå.
Helena S
2016-06-06 17:21:31
Jag började spela piano hos Diana som nybörjare vid 40+. Diana är en mycket kompetent, engagerad och trevlig pianolärare och jag rekommenderar henne till alla.

Diana har många bra, utmanande och trevliga teknikövningar på sin repertoar som bidrar till snabb utveckling i pianospelandet. Hon har också alltid total uppmärksamhet på mig som elev och är så engagerad och mån om att jag ska få ut så mycket som möjligt av undervisningen och utvecklas snabbt.

Jag har efter ett år hos Diana lärt mig och utvecklats så mycket mer än vad jag ens hade kunnat drömma om. Hennes stora engagemang och inställning och tro att man kan utvecklas mycket och snabbt på kort tid har bidragit mycket. Redan efter ett år har jag börjat ta mig an de låtar jag drömt om att så småningom klara av att spela. Wow säger jag bara. Tack Diana!!
Fredric B
2016-03-31 07:56:47
Jag började spela piano hos Diana utan tidigare erfarenhet i relativt sen ålder, men med Dianas handledning kändes det snart som jag spelat i flera år! Det blev uppenbart att alla lektioner och övningar var orehört genomtänkta både i korta och långa loppet så mitt spelande och tekniska förmåga utvecklades där det behövdes och i precis rätt takt! Nu spelar jag stycken jag trodde det skulle ta flera år till innan jag skulle våga mig på. Förutom detta är Diana väldigt trevlig och gör varje lektion till en fröjd! Hon har även öppnat en hel värld av vacker musik för mig jag inte kände till. Rekommenderas starkt!
Sophie E
2016-03-22 10:50:46
Min dotter har sjungit för Diana under det senaste året. Hon har älskat att gå dit och har därför under denna tid utvecklats enormt. Rekommenderar starkt att sjunga för Diana!
Louise B
2016-03-07 09:20:43
Diana är väldigt rolig och bra på att forma lektionerna efter det jag vill bli bättre på. Nu efter 10 lektioner känner ja redan att jag har en helt annan kontroll över rösten och vet vad jag behöver öva mer på! Tack!
Alexander F
2016-03-01 10:20:40
Vill tacka för mycket bra och pedagogiska lektioner både inom piano och sång. Starkt utvecklande och lika roligt varje lektion, rekommenderar starkt vidare :-)

/Alex
Fredrik Stöcker
2015-09-22 01:34:08
Tusen tack för allt tålamod och alla kloka råd. Otroligt skönt att hitta tillbaka till musiken efter femton år och att få en sådan professionell handledning. Det räckte ofta med en kort kommentar från din sida för att förmå mig att förstå stycken jag spelade så mycket bättre. Och tack att du tvingade mig att ta kontroll över fingrarna i jobbiga övningar och bekantade mig med Czerny. Du får boka in mig igen när jag flyttar tillbaka till Stockholm!
Ann-Marie L
2015-09-20 13:34:04
Ville spela igen efter 50 år och det blev jättebra. Diana är en skicklig pedagog. Det är också roligt att samarbeta med henne. Tack!
Farhang
2015-05-08 22:43:28
Farhang
jag har under vårterminen haft Diana som lärare .
Hon är en fantastisk pedagog som på ett lärorikt och effektivt sätt lär ut både teori och praktik .
Jag rekomenderar hennes klasser till alla som vill lära sig spela piano .
Tack så mycket Diana .
Fredad : 2015 / 05 / 09
Sophie Thungren
2015-05-08 20:35:42
Tack Diana för mina och Tobbes duosånglektioner! Vi hade jätteroligt så många veckor, och jag kan säga att jag lärde mig mycket! Jag och Tobbe var ju tvugna att plugga lite andra saker, men när vi är klara med det så kommer vi att komma tillbaka och fullfölja vårat mål att bli POPSTJÄRNOR! Du är bäst! Vi ses igen :) /Sophie
My Gudmundsdotter
2015-05-04 09:40:51
Jag jobbar som improvisatör och skådespelare och sången har blivit något jag måste behärska i mitt yrke. Det har tills nu varit ett stort hinder för mig eftersom att jag alltid trott att jag inte kan.
Med din hjälp Diana är detta hinder nu ett minne blott. Jag har utvecklats enormt mycket och dina lektioner är roliga och effektiva. Du har en bra pedagogik, uppmuntrar på rätt sätt, bra övningar och ett enormt tålamod!
Tack!
Joachim Kerpner
2015-03-12 14:41:48
Stort tack för tio inspirerande lektioner. Jag har inte gått hos någon pianofröken sedan jag var liten på 70-talet, så det behövdes verkligen en duvning. Under senare år har jag gärna satt mig vid pianot, men mest spelat samma gamla låtar (Lady Madonna och Sipa lipa lakritspipa) om och om igen. Underbart att få ge sig i kast med Beethoven, och känna att jag plötsligt klarar att spela mer komplicerade stycken än någonsin tidigare. большое спасибо!
Sari Skoglund
2015-02-01 18:48:27
Tack Diana för att du är min inspiration och alltid har något positivt att säga som bidrar till att jag blir peppad och att jag utvecklas i mitt pianospelande. Du ger mig alltid intressanta övningar och som nybörjare känns det bra att lära sig rätt teknik och få en stabil grund att stå på redan från start. Jag ser dig Diana som min coach och pianolärare en lång tid framöver.
Stina Segenmark
2014-11-21 21:43:42
Är så glad att jag funnit dej Diana!
Du är professionell , tålmodig , har humor och är mycket lösningsorienterad samt flexibel , kan det bli annat än bra ???
Känner mej "hög " varje gång jag kommer ut från vår lektion och ser direkt fram emot nästa gång .Önskar att många fler äldre som jag vågar bejaka sin livsdröm och lära sig spela piano och framför allt att de då hamnar hos dej !
Tack och kram/ Stina
Visa: 5  10   20