Glada Noter
Massage för din själ

*Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.


Det går inte sjunga eller spela piano på dåligt humör. Och det är omöjligt att hålla ett uselt humör när man sjunger eller spelar piano. Så sjung eller spela piano!!:))))

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Min samverkan i programmet *Uppdrag Mat*   https://youtu.be/9Y3YsHgIzjM

(Har hittat Sveriges mest identiska fyrlingar)

 


 


 


 


 


 

Gästbok

Fredrik Stöcker
2015-09-22 01:34:08
Tusen tack för allt tålamod och alla kloka råd. Otroligt skönt att hitta tillbaka till musiken efter femton år och att få en sådan professionell handledning. Det räckte ofta med en kort kommentar från din sida för att förmå mig att förstå stycken jag spelade så mycket bättre. Och tack att du tvingade mig att ta kontroll över fingrarna i jobbiga övningar och bekantade mig med Czerny. Du får boka in mig igen när jag flyttar tillbaka till Stockholm!
Ann-Marie L
2015-09-20 13:34:04
Ville spela igen efter 50 år och det blev jättebra. Diana är en skicklig pedagog. Det är också roligt att samarbeta med henne. Tack!
Farhang
2015-05-08 22:43:28
Farhang
jag har under vårterminen haft Diana som lärare .
Hon är en fantastisk pedagog som på ett lärorikt och effektivt sätt lär ut både teori och praktik .
Jag rekomenderar hennes klasser till alla som vill lära sig spela piano .
Tack så mycket Diana .
Fredad : 2015 / 05 / 09
Sophie Thungren
2015-05-08 20:35:42
Tack Diana för mina och Tobbes duosånglektioner! Vi hade jätteroligt så många veckor, och jag kan säga att jag lärde mig mycket! Jag och Tobbe var ju tvugna att plugga lite andra saker, men när vi är klara med det så kommer vi att komma tillbaka och fullfölja vårat mål att bli POPSTJÄRNOR! Du är bäst! Vi ses igen :) /Sophie
My Gudmundsdotter
2015-05-04 09:40:51
Jag jobbar som improvisatör och skådespelare och sången har blivit något jag måste behärska i mitt yrke. Det har tills nu varit ett stort hinder för mig eftersom att jag alltid trott att jag inte kan.
Med din hjälp Diana är detta hinder nu ett minne blott. Jag har utvecklats enormt mycket och dina lektioner är roliga och effektiva. Du har en bra pedagogik, uppmuntrar på rätt sätt, bra övningar och ett enormt tålamod!
Tack!
Joachim Kerpner
2015-03-12 14:41:48
Stort tack för tio inspirerande lektioner. Jag har inte gått hos någon pianofröken sedan jag var liten på 70-talet, så det behövdes verkligen en duvning. Under senare år har jag gärna satt mig vid pianot, men mest spelat samma gamla låtar (Lady Madonna och Sipa lipa lakritspipa) om och om igen. Underbart att få ge sig i kast med Beethoven, och känna att jag plötsligt klarar att spela mer komplicerade stycken än någonsin tidigare. большое спасибо!
Sari Skoglund
2015-02-01 18:48:27
Tack Diana för att du är min inspiration och alltid har något positivt att säga som bidrar till att jag blir peppad och att jag utvecklas i mitt pianospelande. Du ger mig alltid intressanta övningar och som nybörjare känns det bra att lära sig rätt teknik och få en stabil grund att stå på redan från start. Jag ser dig Diana som min coach och pianolärare en lång tid framöver.
Stina Segenmark
2014-11-21 21:43:42
Är så glad att jag funnit dej Diana!
Du är professionell , tålmodig , har humor och är mycket lösningsorienterad samt flexibel , kan det bli annat än bra ???
Känner mej "hög " varje gång jag kommer ut från vår lektion och ser direkt fram emot nästa gång .Önskar att många fler äldre som jag vågar bejaka sin livsdröm och lära sig spela piano och framför allt att de då hamnar hos dej !
Tack och kram/ Stina
Jenny Burström
2014-11-19 00:02:57
Vi är så glada att vår lilla Isabelle har en så tålmodig, lekfull, duktig och motiverande pianolärare som är fantastisk med barn. Isabelle gör framsteg och självklart fortsätter vi!
Amanda Öström
2014-10-08 21:48:13
Diana har varit en helt fantastisk pedagog under den tid jag har haft henne som lärare. Jag är förvånad över vilka resultat jag har fått på bara fyra lektioner. Tack vare hennes tro på mig som elev och otroliga insikt om vad jag behöver för att utvecklas överträffar jag mig själv varje gång! Tack Diana för allt du har lärt mig. Ser fram emot nästa lektion! /Amanda
Johan och Marie Ursing
2014-08-19 12:02:43
Hej Diana, snart ses vi igen för en ny termin - Inez ser fram emot det! Tack för ditt engagemang så långt och för din förmåga att inspirera vår dotter till pianospel!
Bianca Granado
2014-07-21 11:35:19
Vi sökte ute på nätet inte bara en sånglärare utan en sångpedagog som motsvarade våra förväntningar och Diana passade in perfekt i det vi letade efter. Bianca provade med en eller två lektioner och hon var mycket nöjd. Bianca tycker att Diana är glad och att lektionerna är krävande men roliga. Hon ska fortsätta med Diana den här höstterminen och säker länge fram. Tack Diana för din inspiration och uppmuntran till Bianca, det uppskattar vi verkligen. Vi ses snart. Tack
Katja/Jonathan Amboldt
2014-06-28 21:33:22
Tack, Diana, för den här terminen! Jonathans intresse att lära sig spela piano bara förstärktes och han gillar verkligen att komma till dina lektioner. Vi som föräldrar är så klart mycket glada för det! Jag tycker att du är mycket tålmodig och pedagogisk i ditt sätt. Att du dessutom är kreativ och rolig gör det extra kul för Jonathan. Han var mycket stolt över medaljen han fick av dig på avslutningslektionen!:)
Petra Liebe harkort
2014-06-16 17:14:44
Jag har spelat piano (på mitt eget sätt) i hela mitt liv, men utan att lära mig noter. Mycket frustrerande och begränsande. Nu äntligen lär jag mig från grunden. Diana har höga förväntningar och får mig att klara mer än jag tror. Diana, jag är så glad att jag hittade dig! Så småningom vill jag prova att sjunga lite också! :)
Liisa Dahlin
2014-06-13 20:41:14
Genom Diana har jag lärt mig att öva på ett mer avslappnat och glädjefullt sätt. Som vuxenelev är det lätt hänt att det smyger in prestationsångest eller -önskan :-)och sådant vill jag gärna öva bort från mitt pianoliv.
Folke Johnsen
2014-06-12 13:08:06
Jag fick pianolektioner i 60 års present av min fru, som hittade Diana på nätet. Som nybörjare hade jag egentligen inga förväntningar alls mer än att jag alltid velat spela piano och hoppades kunna lära mig. Nu har jag varit igång ett halvår och jag måste säga att Diana är fantastisk. Förutom att hon alltid är på bästa humör så har hon en pedagogisk ådra och ett sätt som gör att jag verkligen vill göra som hon lär. Hon är uppmuntrande och alltid ärlig i sin återkoppling. Lagom sträng som lärare och lyhörd för mina synpunkter. Jag rekommenderar henne varmt för dig som vill utveckla dina musikfärdigheter.
Per Westberg
2014-06-06 20:02:57
Jag hittade också Diana på nätet och igår "firade" vi ett år. Jag gick i musikskolan som barn och provade piano för tjugo år sedan men sen inget musiserande förrän i juni förra året. Nu övar vi Bach och det känns som att det har hänt jättemycket på ett år tack vare en rolig blandning av övningar, spela stycken och mycket uppmuntran från Diana som ger allt som lärarinna!
Patricia Alm
2014-05-21 22:01:48
Jag började leta efter en sångpedagog på nätet då jag bestämt mig för att sjunga på min mammas bröllop. Jag är jätteglad att jag hittade just Diana, hon hjälpte mig att hitta min röst igen då jag inte sysslat med sång på många år, men också att finna modet och tryggheten att kunna sjunga inför familj och vänner på en för mig väldigt känslosam dag. Diana är kunnig, engagerad och pedagogisk i sitt arbete, mer tycker jag inte man kan önska sig av en sångpedagog :) Att hon sedan är en härlig person är ju bara en bonus!
Allt gott,

Patricia 24 år
Kommentar:
Så fina ord och så glad du hittade mig och kunde hjälpa till så du kunde leverera en så fin present som varar hela livet. En nöje att ha haft dig som elev! Lycka till Patricia!
Brenda Elizabeth
2014-05-05 07:32:35
Jag hittade Diana på nätet och började med lektioner varannan vecka. Jag tyckte det var så roligt och utveckecklande att redan efter 10 gånger ändrade jag till en gång i veckan och sen två gånger i veckan. Jag är jättenöjd med lektionerna och hur det har utvecklat min röst.
Kommentar:
Jag tyckte att det var roligt med :-) Lycka till med dina äventyr Brenda! /Diana
Carina Braun
2014-03-20 16:32:21
Vi hittade Diana på nätet och är så tacksamma o glada för det! Vår dotter var mycket blyg för att sjunga inför andra, men drömde samtidigt om att få lära sig att sjunga! Vi är så nöjda med dessa lektioner. Jag är stolt och glad att vår dotter tog det här steget och hon har verkligen uppskattat sina lektioner och lärt sig massor när det gäller teknik och hur hon kan använda sin röst, ngt jag tänker att hon har stor nytta av i alla situationer.
TACK Diana! Vi lämnar dig våra allra varmaste rekomendationer! Carina
Kommentar:
Det är jag som ska tacka, det var så givande att se henne öppnas och utvecklas! Ha det gott! /Diana
Visa: 5  10   20