Glada Noter
Massage för din själ

Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Gästbok

Sophie E
2016-03-22 10:50:46
Min dotter har sjungit för Diana under det senaste året. Hon har älskat att gå dit och har därför under denna tid utvecklats enormt. Rekommenderar starkt att sjunga för Diana!
Louise B
2016-03-07 09:20:43
Diana är väldigt rolig och bra på att forma lektionerna efter det jag vill bli bättre på. Nu efter 10 lektioner känner ja redan att jag har en helt annan kontroll över rösten och vet vad jag behöver öva mer på! Tack!
Alexander F
2016-03-01 10:20:40
Vill tacka för mycket bra och pedagogiska lektioner både inom piano och sång. Starkt utvecklande och lika roligt varje lektion, rekommenderar starkt vidare :-)

/Alex
Fredrik Stöcker
2015-09-22 01:34:08
Tusen tack för allt tålamod och alla kloka råd. Otroligt skönt att hitta tillbaka till musiken efter femton år och att få en sådan professionell handledning. Det räckte ofta med en kort kommentar från din sida för att förmå mig att förstå stycken jag spelade så mycket bättre. Och tack att du tvingade mig att ta kontroll över fingrarna i jobbiga övningar och bekantade mig med Czerny. Du får boka in mig igen när jag flyttar tillbaka till Stockholm!
Ann-Marie L
2015-09-20 13:34:04
Ville spela igen efter 50 år och det blev jättebra. Diana är en skicklig pedagog. Det är också roligt att samarbeta med henne. Tack!
Farhang
2015-05-08 22:43:28
Farhang
jag har under vårterminen haft Diana som lärare .
Hon är en fantastisk pedagog som på ett lärorikt och effektivt sätt lär ut både teori och praktik .
Jag rekomenderar hennes klasser till alla som vill lära sig spela piano .
Tack så mycket Diana .
Fredad : 2015 / 05 / 09
Sophie Thungren
2015-05-08 20:35:42
Tack Diana för mina och Tobbes duosånglektioner! Vi hade jätteroligt så många veckor, och jag kan säga att jag lärde mig mycket! Jag och Tobbe var ju tvugna att plugga lite andra saker, men när vi är klara med det så kommer vi att komma tillbaka och fullfölja vårat mål att bli POPSTJÄRNOR! Du är bäst! Vi ses igen :) /Sophie
My Gudmundsdotter
2015-05-04 09:40:51
Jag jobbar som improvisatör och skådespelare och sången har blivit något jag måste behärska i mitt yrke. Det har tills nu varit ett stort hinder för mig eftersom att jag alltid trott att jag inte kan.
Med din hjälp Diana är detta hinder nu ett minne blott. Jag har utvecklats enormt mycket och dina lektioner är roliga och effektiva. Du har en bra pedagogik, uppmuntrar på rätt sätt, bra övningar och ett enormt tålamod!
Tack!
Joachim Kerpner
2015-03-12 14:41:48
Stort tack för tio inspirerande lektioner. Jag har inte gått hos någon pianofröken sedan jag var liten på 70-talet, så det behövdes verkligen en duvning. Under senare år har jag gärna satt mig vid pianot, men mest spelat samma gamla låtar (Lady Madonna och Sipa lipa lakritspipa) om och om igen. Underbart att få ge sig i kast med Beethoven, och känna att jag plötsligt klarar att spela mer komplicerade stycken än någonsin tidigare. большое спасибо!
Sari Skoglund
2015-02-01 18:48:27
Tack Diana för att du är min inspiration och alltid har något positivt att säga som bidrar till att jag blir peppad och att jag utvecklas i mitt pianospelande. Du ger mig alltid intressanta övningar och som nybörjare känns det bra att lära sig rätt teknik och få en stabil grund att stå på redan från start. Jag ser dig Diana som min coach och pianolärare en lång tid framöver.
Visa: 5  10   20