Glada Noter
Massage för din själ

Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Gästbok

Katja/Jonathan Amboldt
2014-06-28 21:33:22
Tack, Diana, för den här terminen! Jonathans intresse att lära sig spela piano bara förstärktes och han gillar verkligen att komma till dina lektioner. Vi som föräldrar är så klart mycket glada för det! Jag tycker att du är mycket tålmodig och pedagogisk i ditt sätt. Att du dessutom är kreativ och rolig gör det extra kul för Jonathan. Han var mycket stolt över medaljen han fick av dig på avslutningslektionen!:)
Petra Liebe harkort
2014-06-16 17:14:44
Jag har spelat piano (på mitt eget sätt) i hela mitt liv, men utan att lära mig noter. Mycket frustrerande och begränsande. Nu äntligen lär jag mig från grunden. Diana har höga förväntningar och får mig att klara mer än jag tror. Diana, jag är så glad att jag hittade dig! Så småningom vill jag prova att sjunga lite också! :)
Liisa Dahlin
2014-06-13 20:41:14
Genom Diana har jag lärt mig att öva på ett mer avslappnat och glädjefullt sätt. Som vuxenelev är det lätt hänt att det smyger in prestationsångest eller -önskan :-)och sådant vill jag gärna öva bort från mitt pianoliv.
Folke Johnsen
2014-06-12 13:08:06
Jag fick pianolektioner i 60 års present av min fru, som hittade Diana på nätet. Som nybörjare hade jag egentligen inga förväntningar alls mer än att jag alltid velat spela piano och hoppades kunna lära mig. Nu har jag varit igång ett halvår och jag måste säga att Diana är fantastisk. Förutom att hon alltid är på bästa humör så har hon en pedagogisk ådra och ett sätt som gör att jag verkligen vill göra som hon lär. Hon är uppmuntrande och alltid ärlig i sin återkoppling. Lagom sträng som lärare och lyhörd för mina synpunkter. Jag rekommenderar henne varmt för dig som vill utveckla dina musikfärdigheter.
Per Westberg
2014-06-06 20:02:57
Jag hittade också Diana på nätet och igår "firade" vi ett år. Jag gick i musikskolan som barn och provade piano för tjugo år sedan men sen inget musiserande förrän i juni förra året. Nu övar vi Bach och det känns som att det har hänt jättemycket på ett år tack vare en rolig blandning av övningar, spela stycken och mycket uppmuntran från Diana som ger allt som lärarinna!
Patricia Alm
2014-05-21 22:01:48
Jag började leta efter en sångpedagog på nätet då jag bestämt mig för att sjunga på min mammas bröllop. Jag är jätteglad att jag hittade just Diana, hon hjälpte mig att hitta min röst igen då jag inte sysslat med sång på många år, men också att finna modet och tryggheten att kunna sjunga inför familj och vänner på en för mig väldigt känslosam dag. Diana är kunnig, engagerad och pedagogisk i sitt arbete, mer tycker jag inte man kan önska sig av en sångpedagog :) Att hon sedan är en härlig person är ju bara en bonus!
Allt gott,

Patricia 24 år
Kommentar:
Så fina ord och så glad du hittade mig och kunde hjälpa till så du kunde leverera en så fin present som varar hela livet. En nöje att ha haft dig som elev! Lycka till Patricia!
Brenda Elizabeth
2014-05-05 07:32:35
Jag hittade Diana på nätet och började med lektioner varannan vecka. Jag tyckte det var så roligt och utveckecklande att redan efter 10 gånger ändrade jag till en gång i veckan och sen två gånger i veckan. Jag är jättenöjd med lektionerna och hur det har utvecklat min röst.
Kommentar:
Jag tyckte att det var roligt med :-) Lycka till med dina äventyr Brenda! /Diana
Carina Braun
2014-03-20 16:32:21
Vi hittade Diana på nätet och är så tacksamma o glada för det! Vår dotter var mycket blyg för att sjunga inför andra, men drömde samtidigt om att få lära sig att sjunga! Vi är så nöjda med dessa lektioner. Jag är stolt och glad att vår dotter tog det här steget och hon har verkligen uppskattat sina lektioner och lärt sig massor när det gäller teknik och hur hon kan använda sin röst, ngt jag tänker att hon har stor nytta av i alla situationer.
TACK Diana! Vi lämnar dig våra allra varmaste rekomendationer! Carina
Kommentar:
Det är jag som ska tacka, det var så givande att se henne öppnas och utvecklas! Ha det gott! /Diana
Elsa Wohlfahrt Larsson
2014-02-23 11:49:50
Inför vår dotters ansökan till Adolf Fredriks musikklasser hittade vi Diana på nätet. Redan efter några lektioner hade vår dotter utvecklats och hennes självförtroende stärkts inför sångprovet. Med fokus, engagemang och erfarenhet kan Diana hjälpa den som vill utvecklas med sin sång. Efter 8 lektioner sjöng vår dotter upp. Och hon kom in! Tack Diana!
Elsa W-L
Kommentar:
Tack själva! Det var jättekul och är så glad för hennes skull, hårt arbete ska belönas :-) Lycka till! /Diana
Visa: 5  10   20