Glada Noter
Massage för din själ

Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Gästbok

Louise B
2016-03-07 09:20:43
Diana är väldigt rolig och bra på att forma lektionerna efter det jag vill bli bättre på. Nu efter 10 lektioner känner ja redan att jag har en helt annan kontroll över rösten och vet vad jag behöver öva mer på! Tack!
Alexander F
2016-03-01 10:20:40
Vill tacka för mycket bra och pedagogiska lektioner både inom piano och sång. Starkt utvecklande och lika roligt varje lektion, rekommenderar starkt vidare :-)

/Alex
Fredrik Stöcker
2015-09-22 01:34:08
Tusen tack för allt tålamod och alla kloka råd. Otroligt skönt att hitta tillbaka till musiken efter femton år och att få en sådan professionell handledning. Det räckte ofta med en kort kommentar från din sida för att förmå mig att förstå stycken jag spelade så mycket bättre. Och tack att du tvingade mig att ta kontroll över fingrarna i jobbiga övningar och bekantade mig med Czerny. Du får boka in mig igen när jag flyttar tillbaka till Stockholm!
Ann-Marie L
2015-09-20 13:34:04
Ville spela igen efter 50 år och det blev jättebra. Diana är en skicklig pedagog. Det är också roligt att samarbeta med henne. Tack!
Farhang
2015-05-08 22:43:28
Farhang
jag har under vårterminen haft Diana som lärare .
Hon är en fantastisk pedagog som på ett lärorikt och effektivt sätt lär ut både teori och praktik .
Jag rekomenderar hennes klasser till alla som vill lära sig spela piano .
Tack så mycket Diana .
Fredad : 2015 / 05 / 09
Visa: 5  10   20