Glada Noter
Massage för din själ

 

1. Anmälan / Bokning 

När du anmäler dig/kontaktar mig skriv vilka dagar samt tidsintervaller som passar dig bäst. Vad som händer sedan är att samma dag tittar i mitt schema och återkommer med förslag på tid, när du har väl tackat jag till den tiden bokar jag dig samt skickar jag till dig lite mer praktisk information (karta, ev. läxa inför lektionen, osv)

OBS! Är du MINDERÅRIG då ska kontakt angående bokning ENDAST ske genom dina föräldrar, så var snäll och be din mamma eller pappa att kontakta mig.

2. Lektioner (Piano & Sång)

Det finns inga formella provlektioner, har helt enkelt inte utrymme med dem, de kan dock ordnas i mån av ledig tider i mitt schema, de är 40 minuter långa precis som en vanlig lektion fast kan EJ kombineras med eventuellt 10-lektionspaket, en provlektion är en-gångs tillfälle.

2.1 Vad är det som gäller angående tider?

Vid enskilda privata lektioner (EJ paket) hur dessa ska förbrukas bestäms i överenskommelse med eleven/vårdnadshavare om de ska huruvida förbrukas intensivt eller veckovis.

Vid 10-lektioner paket, lektionerna fördelas veckovis, uppehåll sker för vissa helgdagar (se längre ner).

Lektionspaketet börjar när det börjar, så det är löpande.

2.2 Vad är det som gäller angående uteblivna lektioner?

Vid elevens frånvaro har jag ingen skyldighet att ersätta lektioner oavsett av anledning till frånvaron (precis som det fungerar överallt) däremot finns det utrymme i mitt schema då kan vi självklart flytta lektionen till en annan dag och tid SAMMA vecka annars är lektionen förlorat. Men räkna med att jag alltid gör mitt bästa för att ersätta lektionen och jag också hoppas på att du har förståelse om det inte går, det är inget konstigt, samma sak gäller på t.ex. skola eller övriga kurser.

Skulle jag få hinder och var tvungen att ställa in ersätter jag lektionen/sessionen förstås efter överenskommelse med eleven/vårdnadshavaren antingen så fort som möjligt eller i form av session till godo till kommande termin/grupp, vad som passar DIG bäst.

OBS! Jag förbehåller mig rätten att neka en lektion om du inte befinner dig i optimalt skick för undervisning, alltså, snälla kom inte till lektionen om du är genomförkyld, förutom att jag inte vill skada din röst (vid sånglektion) och att du verkligen inte orkar ändå lära dig något (vid piano-/sånglektion) är jag inte immunt mot förkylningar :-), snälla ta ditt ansvar som jag tar mitt, stanna hemma, samma etikett regler som på jobbet eller skola. 

 

2.3 Vad är det som gäller angående önskemål på tillfälliga ändringar i schemat?

Dag och tid som gäller är den som man vid bokning kom överens om, den schemaplats får inte ändras under förbrukning av paketet av eleven/ vårdnadshavare utan först prata med mig, är det möjligt då kan vi självklart flytta det till en annan dag och tid den veckan annars finns ingen skyldighet från min sida att bevilja ändring av förbestämd tid eller ersätta utebliven lektion. 

På samma sätt skulle jag tvingas att ändra lektionstid sker inte detta utan eleven/vårdnadshavaren blir informerad och get sitt medgivande.

Tid förbrukad av eleven/föräldrar i annat än lektionen som konsumerar lektionens tid som t.ex. förseningar, mobilsamtal, osv kompenseras inte. Förseningar från min sida kompenseras förstås.

2.4 Tidslängd

Piano-/sånglektioner (alla åldrar):  40 minuter.

2.5 Förnyelse av Lektionspaket (Piano & Sång) 

Detta sker INTE med automatik utan du måste anmäla dig igen i bra tid (senast en ett par veckor innan, jag skickar ändå en påminnelse till din e-postadress när det är dags).

2.6 Instrument & Material (Piano & Sång)

Instrument hemma är nödvändigt oavsett om vi kör på lokalen, du ska kunna öva hemma och jobba med dina hemläxor.

För piano lektioner har jag en stor samling noter och böcker med speciella övningar som är avsedda för utvecklingen av TEKNIK (nybörjare eller avancerad), de används på konservatorium, de ska du och jag använda tillsammans. Det materialet anpassar jag per elev, vuxen eller barn, barnet lär sig på allvar via roliga både gamla och nya sånger som de kommer att älska, är du äldre då får du motsvarande givande övningar.

Materialet ingår utan extra kostnad.

För sånglektioner ska jag alltid försöka tillhandahålla önskad texter/sång om jag har det i min samling, skulle det inte finnas då måste eleven hitta det materialet själv.

2.7 Platser

Lektionerna äger rum endast i min studio.  


 

 3. Schema

Min undervisningsperiod under året följer delvis Stockholms län skolschema, i bokningsbekräftelse får du exakta tider.

OBS! Du kan hoppa in när som helst under den perioden förstås!

   


VT-2020

Start 7 januari 

Sportlov V.9( 24 februari-1 mars)

Påsklov V.15( 6 april-12 april)

VT slut V.25, sista dag den 20 juni

 


 Ang. andra helgdagar, det tar vi när det aktuellt, vissa helgdagar jobbar jag ändå och kanske du vill köra den dagen om du råkar ha lektion just den dagen/vecka. Vi pratar om det i bra tid.

 

 4. Priser & betalning (Gäller  2020)

Standard Piano-/Sånglektioner 

  • 10-lektionspaket kostar 5000 kr gäller endast vardagar, du kan betala hela beloppet i förskott (5000 kr) eller delad i 2 månader (2 betalningar 2500 kr/månad)
  • 10-lektionspaket kostar 6000 kr för lördagar, du kan betala hela beloppet i förskott (6000 kr) eller delad i 2 månader (2 betalningar 3000 kr/månad)
  • Obokade tider kan finnas, då kostar det 600 kr
  • Om det finns tid i mitt schema att ha lektioner varannan vecka, så kostar dessa 600 kr.

Förberedelse inför Audition/Antagningsprov till Musikskola

  • 5-lektionspaket kostar 3500 kr,  en enda betalning gäller. 
  • 10-lektionspaket kostar 6000 kr, du kan betala hela beloppet i förskott eller delad i 2 betalningar.

 

Allmänt: 1:a Fakturering sker månaden du startar.

               Alla priser är inklusive moms. Glada Noter är Godkänd för F-skatt.

 

5. Ångerrätt

Det finns ingen ångerrätt efter förbrukad lektioner/sessioner, däremot kan man självklart välja att inte fortsätta med andra delen av paketet (Piano & Sång).Påbörjade första eller andra del av paketet återbetalas ej! Så fort som du vet du inte vill fortsätta är du skyldig att meddela mig om detta så jag avbokar dig från mitt schema. Detta måste ske minst en vecka innan din lektion äger plats annars debiteras den.


Jag förbehåller mig rätten till ändring av tider och lokal då det är nödvändigt.
 

Jag reservera mig för eventuella tryckfel.