Glada Noter
Massage för din själ

*Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.


Det går inte sjunga eller spela piano på dåligt humör. Och det är omöjligt att hålla ett uselt humör när man sjunger eller spelar piano. Så sjung eller spela piano!!:))))

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Min samverkan i programmet *Uppdrag Mat*   https://youtu.be/9Y3YsHgIzjM

(Har hittat Sveriges mest identiska fyrlingar)

 


 


 


 


 


 

Gästbok

Carina Braun
2014-03-20 16:32:21
Vi hittade Diana på nätet och är så tacksamma o glada för det! Vår dotter var mycket blyg för att sjunga inför andra, men drömde samtidigt om att få lära sig att sjunga! Vi är så nöjda med dessa lektioner. Jag är stolt och glad att vår dotter tog det här steget och hon har verkligen uppskattat sina lektioner och lärt sig massor när det gäller teknik och hur hon kan använda sin röst, ngt jag tänker att hon har stor nytta av i alla situationer.
TACK Diana! Vi lämnar dig våra allra varmaste rekomendationer! Carina
Kommentar:
Det är jag som ska tacka, det var så givande att se henne öppnas och utvecklas! Ha det gott! /Diana
Elsa Wohlfahrt Larsson
2014-02-23 11:49:50
Inför vår dotters ansökan till Adolf Fredriks musikklasser hittade vi Diana på nätet. Redan efter några lektioner hade vår dotter utvecklats och hennes självförtroende stärkts inför sångprovet. Med fokus, engagemang och erfarenhet kan Diana hjälpa den som vill utvecklas med sin sång. Efter 8 lektioner sjöng vår dotter upp. Och hon kom in! Tack Diana!
Elsa W-L
Kommentar:
Tack själva! Det var jättekul och är så glad för hennes skull, hårt arbete ska belönas :-) Lycka till! /Diana
Visa: 5  10   20