Glada Noter
Massage för din själ

Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Gästbok

Alicia Nevriana
2017-11-27 10:56:03
Som vuxen hade jag erfarenheter att delta i olika piano lektioner förut, men jag kan säga att Diana är en av lärarna som vet vad hon gör. Hon gav mig passande teknikövningar och låtar så jag känner mig att jag går framåt med lektionerna. Det är kul att få henne som lärare.
Yuni Zelaya
2017-11-26 23:13:30
Min dotter gick på sång hos Diana i nästan två år och sen förberedde Diana henne inför antagningsprovet till Södra Latin Gymnasiet med ytterligare lektioner och hon kom in med nästan högsta poäng!
Diana är en otrolig bra sångpedagog och pianolärare med väldig tydlig och lättförståelig sångteknik.
Vi var super nöjda och rekommenderar verkligen unga som gamla att gå hos Diana!
Hiva Bilek
2017-11-25 11:07:08
Jag började som vuxen nybörjare (aldrig spelat instrument i mitt liv) hos Diana och känner ren glädje varje gång jag lämnar en lektion. Med otrolig pedagogisk skicklighet och en varm personlighet är det lätt att ta till sig de utmanade övningarna, även om det är svårt ibland. Är så glad att jag började hos Diana och skulle varmt rekommendera henne till alla som vill spela piano, oavsett vilken nivå.
Helena S
2016-06-06 17:21:31
Jag började spela piano hos Diana som nybörjare vid 40+. Diana är en mycket kompetent, engagerad och trevlig pianolärare och jag rekommenderar henne till alla.

Diana har många bra, utmanande och trevliga teknikövningar på sin repertoar som bidrar till snabb utveckling i pianospelandet. Hon har också alltid total uppmärksamhet på mig som elev och är så engagerad och mån om att jag ska få ut så mycket som möjligt av undervisningen och utvecklas snabbt.

Jag har efter ett år hos Diana lärt mig och utvecklats så mycket mer än vad jag ens hade kunnat drömma om. Hennes stora engagemang och inställning och tro att man kan utvecklas mycket och snabbt på kort tid har bidragit mycket. Redan efter ett år har jag börjat ta mig an de låtar jag drömt om att så småningom klara av att spela. Wow säger jag bara. Tack Diana!!
Fredric B
2016-03-31 07:56:47
Jag började spela piano hos Diana utan tidigare erfarenhet i relativt sen ålder, men med Dianas handledning kändes det snart som jag spelat i flera år! Det blev uppenbart att alla lektioner och övningar var orehört genomtänkta både i korta och långa loppet så mitt spelande och tekniska förmåga utvecklades där det behövdes och i precis rätt takt! Nu spelar jag stycken jag trodde det skulle ta flera år till innan jag skulle våga mig på. Förutom detta är Diana väldigt trevlig och gör varje lektion till en fröjd! Hon har även öppnat en hel värld av vacker musik för mig jag inte kände till. Rekommenderas starkt!
Visa: 5  10   20