Glada Noter
Massage för din själ

Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Gästbok

47 uppgift på 10 sidor
Emelie Saxby
2017-11-30 21:12:13
Jag har efter lite mer än ett år hos Diana utvecklats mer som pianospelare än vad jag trott vore möjligt. Diana är positiv och engagerad, ger lärorika teknikövningar och är genuint intresserad av att jag ska utveckla mitt spelande. Varje lektion är oerhört givande och jag skulle inte tveka att rekommendera henne till alla som vill lära sig, oavsett nivå eller ålder.
Tack Diana!!
Viktor Bohlin
2017-11-30 19:19:45
Det är väldigt effektiva lektioner där vi utnyttjar varje minut. Diana har 100% fokus på mig och stämmer hela tiden av att jag har förstått innan vi går vidare. Jag får själv påverka vad vi spelar och jag får jättebra hjälp att förstå hur jag ska spela. Jag har spelat en gång i veckan i ett år och har redan lärt mig mer än jag trodde jag skulle.
Yvonne Klingberg
2017-11-27 17:04:47
Hej
Hade länge en dröm om att lära mig spela piano. För ett år sedan bestämde jag mig och köpte ett digitalpiano.
Kontaktade Diana som har hjälpt och stöttat mig i mitt pianospelande.
Nu spelar jag enklare klassiska stycken.
Tusen tack Diana för ditt stöd och kunnande du har hjälpt mig att förverkliga min dröm.
Tusen tack
Yvonne
Alicia Nevriana
2017-11-27 10:56:03
Som vuxen hade jag erfarenheter att delta i olika piano lektioner förut, men jag kan säga att Diana är en av lärarna som vet vad hon gör. Hon gav mig passande teknikövningar och låtar så jag känner mig att jag går framåt med lektionerna. Det är kul att få henne som lärare.
Yuni Zelaya
2017-11-26 23:13:30
Min dotter gick på sång hos Diana i nästan två år och sen förberedde Diana henne inför antagningsprovet till Södra Latin Gymnasiet med ytterligare lektioner och hon kom in med nästan högsta poäng!
Diana är en otrolig bra sångpedagog och pianolärare med väldig tydlig och lättförståelig sångteknik.
Vi var super nöjda och rekommenderar verkligen unga som gamla att gå hos Diana!
Visa: 5  10   20