Glada Noter
Massage för din själ

Välkommen till första steget mot musikalisk glädje med kvalité!

ÄKTA Privata pianolektioner/sånglektioner i Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

När var sista gången du gav en massage till din själ? Ja, jag pratar om musik, sång och piano är vad jag kan och är proffs på och vill lära dig att behärska eller utveckla om så är fallet.

Om du kör lektioner idag fundera lite på hur mycket har du gått framåt sedan du började, hur mycket tid och pengar hur du investerat? om du inte har uppnått stora framsteg jag kan försäkra dig att det inte beror 100% på dig som elev utan i de flesta fall beror på fel metod.

Jag kan hjälpa dig att utvecklas på rätt sätt, jag är inte rädd för att hävda att du blir nöjd med resultatet.

Det ligger inte i min intresse att tvinga dig vara min elev för alltid och betala termin efter termin utan det ska gå fort (MEN rätt), du ska växa och utvecklas så du uppnår dina mål så du kan gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. 

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min internationell yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas.

DU kan mer musik än vad du tror och jag vill bevisa det! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappas använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Läs mer om PianolektionerSånglektioner  i respektive sektion.

Vi ses snart!

/Diana

Gästbok

My Gudmundsdotter
2015-05-04 09:40:51
Jag jobbar som improvisatör och skådespelare och sången har blivit något jag måste behärska i mitt yrke. Det har tills nu varit ett stort hinder för mig eftersom att jag alltid trott att jag inte kan.
Med din hjälp Diana är detta hinder nu ett minne blott. Jag har utvecklats enormt mycket och dina lektioner är roliga och effektiva. Du har en bra pedagogik, uppmuntrar på rätt sätt, bra övningar och ett enormt tålamod!
Tack!
Joachim Kerpner
2015-03-12 14:41:48
Stort tack för tio inspirerande lektioner. Jag har inte gått hos någon pianofröken sedan jag var liten på 70-talet, så det behövdes verkligen en duvning. Under senare år har jag gärna satt mig vid pianot, men mest spelat samma gamla låtar (Lady Madonna och Sipa lipa lakritspipa) om och om igen. Underbart att få ge sig i kast med Beethoven, och känna att jag plötsligt klarar att spela mer komplicerade stycken än någonsin tidigare. большое спасибо!
Sari Skoglund
2015-02-01 18:48:27
Tack Diana för att du är min inspiration och alltid har något positivt att säga som bidrar till att jag blir peppad och att jag utvecklas i mitt pianospelande. Du ger mig alltid intressanta övningar och som nybörjare känns det bra att lära sig rätt teknik och få en stabil grund att stå på redan från start. Jag ser dig Diana som min coach och pianolärare en lång tid framöver.
Stina Segenmark
2014-11-21 21:43:42
Är så glad att jag funnit dej Diana!
Du är professionell , tålmodig , har humor och är mycket lösningsorienterad samt flexibel , kan det bli annat än bra ???
Känner mej "hög " varje gång jag kommer ut från vår lektion och ser direkt fram emot nästa gång .Önskar att många fler äldre som jag vågar bejaka sin livsdröm och lära sig spela piano och framför allt att de då hamnar hos dej !
Tack och kram/ Stina
Jenny Burström
2014-11-19 00:02:57
Vi är så glada att vår lilla Isabelle har en så tålmodig, lekfull, duktig och motiverande pianolärare som är fantastisk med barn. Isabelle gör framsteg och självklart fortsätter vi!
Amanda Öström
2014-10-08 21:48:13
Diana har varit en helt fantastisk pedagog under den tid jag har haft henne som lärare. Jag är förvånad över vilka resultat jag har fått på bara fyra lektioner. Tack vare hennes tro på mig som elev och otroliga insikt om vad jag behöver för att utvecklas överträffar jag mig själv varje gång! Tack Diana för allt du har lärt mig. Ser fram emot nästa lektion! /Amanda
Johan och Marie Ursing
2014-08-19 12:02:43
Hej Diana, snart ses vi igen för en ny termin - Inez ser fram emot det! Tack för ditt engagemang så långt och för din förmåga att inspirera vår dotter till pianospel!
Bianca Granado
2014-07-21 11:35:19
Vi sökte ute på nätet inte bara en sånglärare utan en sångpedagog som motsvarade våra förväntningar och Diana passade in perfekt i det vi letade efter. Bianca provade med en eller två lektioner och hon var mycket nöjd. Bianca tycker att Diana är glad och att lektionerna är krävande men roliga. Hon ska fortsätta med Diana den här höstterminen och säker länge fram. Tack Diana för din inspiration och uppmuntran till Bianca, det uppskattar vi verkligen. Vi ses snart. Tack
Katja/Jonathan Amboldt
2014-06-28 21:33:22
Tack, Diana, för den här terminen! Jonathans intresse att lära sig spela piano bara förstärktes och han gillar verkligen att komma till dina lektioner. Vi som föräldrar är så klart mycket glada för det! Jag tycker att du är mycket tålmodig och pedagogisk i ditt sätt. Att du dessutom är kreativ och rolig gör det extra kul för Jonathan. Han var mycket stolt över medaljen han fick av dig på avslutningslektionen!:)
Petra Liebe harkort
2014-06-16 17:14:44
Jag har spelat piano (på mitt eget sätt) i hela mitt liv, men utan att lära mig noter. Mycket frustrerande och begränsande. Nu äntligen lär jag mig från grunden. Diana har höga förväntningar och får mig att klara mer än jag tror. Diana, jag är så glad att jag hittade dig! Så småningom vill jag prova att sjunga lite också! :)
Visa: 5  10   20