Glada Noter
Massage för din själ

Om mig

Jag heter Diana Philshinn och på den här sidan kan du ta en snabb blick på  vad livet har hittills gett mig som uppdrag att genomföra inom musikens underbara värld. Jag hoppas att du vill bli en del av den!

Mitt äventyr i vad skulle bli min passion började vid 5 års ålder i musikskola vid konservatorium som jag körde parallell med  vanlig skola i många år men jag ska inte uttråka dig med för många detaljer utan jag ska försöka fatta mig kort :)

Jag är examinerad Konstmusikalisk vokalsång från Moskvas statliga P. I. Tchaikovsky Konservatorium vilket kvalificerade mig som operasångerska och därmed pedagog i sång, mina studier kvalificerade mig också konsertpianist och kördirigent. 

Under många intensiva år samlade jag en stor yrkeserfarenhet genom att arbeta som operasångerska, pedagog i piano och sång i Europa. 

I Sverige har jag jobbat som musiker inom Svenska kyrka, på kulturskola har jag jobbat som piano- och sångpedagog samt körledare med olika åldergrupper (barnkör, ungdomskör och blandat vuxna).

2013 blev jag diplomerad Baby-/Barnsångkonsulent, en av de första i Stockholm! :) 

Låt inte min profil lura dig, jag spelar och kan sjunga alt från modern till klassiskt, vad som är viktigt för dig att veta är att jag kan spela/sjunga allt, vad det blir bestämmer DU eleven, hos mig finns det inga begränsningar som hos andra pedagoger.

Nedan kan du lyssna lite på mig, din framtid privat pedagog :)


 

Spelar flygel:

ExternalVideoWidget


 

Sjunger operett: 

ExternalVideoWidget