Glada Noter
Massage för din själ

ÄKTA Privata pianolektioner - Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm)

Kul att du är pianointresserad! Klassiskt eller modernt, nybörjare eller avancerad nivå, spelar det inte någon roll vad ditt val är eller på vilken nivå du ligger, du är varmt välkommen oavsett! 

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappast använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Jag skulle kunna lista här på webbsidan en del bla-bla-bla musikbegrepp om allt som vi kan göra tillsammans men det är snarare pedantiskt och onödigt utan att veta vad du behöver. Var inte orolig, jag sätter upp ett program som passar just dig. Teori och teknik ingår alltid oavsett förstås men resten är beroende av vad du behöver och fungerar bättre just för dig.

Utformning av intensiva kurser inför audition eller antagningsprov till musikskola är självklart också inga problem.

Jag är professionellt pianist, endast proffs kan lära ut rätt.

Klick här för att läsa lite mer om mig---> Om mig eller lyssna på mig nedan


 

Alla mina lektioner är privata, ingen undervisning av piano i grupper, du är speciellt och kräver en specifik metod därför kör jag endast med individuella lektioner där du har allt min uppmärksamhet och jag anpassar undervisning till dig så du kan utvecklas väldigt fort, du blir stolt över dig själv, jag lovar!

Här har du den pianopedagog som är så svårt att hitta för ÄKTA privata pianolektioner: en som kan både sjunga och spela piano på proffsnivå med internationell yrkeserfarenhet, jag menar inte skryta utan tala för dig i vilka händer du ska vara:

Hos mig ska du lära dig ATT SPELA, INTE att memorera! utan att spela och läsa noter, precis som du kan läsa vilken bok som helst. För barn är det ännu viktigare att lära sig rätt från början, piano är precis som vanor, ju längre tiden går desto svårare blir att ändra på en ovana, jag kan detektera dem och hjälpa att rätta till dem med metoder som barnen inte märker och därmed stör inte deras utveckling. Tillsammans ska vi utveckla den där speciella kontakt mellan piano, elev och pedagog. 

Jag har en stor samling noter och böcker med speciella övningar som är avsedd för utveckling av TEKNIK (nybörjare eller avancerad), de används på konservatorium, de ska du och jag använda tillsammans. Jag anpassar material till dig, vuxen eller barn, barnet lär sig på allvar via roliga både gamla och nya sånger som de kommer att älska, barnen kan ju lära sig spela mycket mer än bara "Imse vimse spindel"! är du äldre då får du motsvarande givande övningar, materialet ingår!

Du ska växa och utvecklas fort MEN rätt så du uppnår dina mål och kan därmed gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar. Jag har svar till ALLA dina frågor angående piano och sång om så är fallet.

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min bredda yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas. Du ska trivas så bra hos mig och med dig själv när du inser allt du är kapabel av.

Dessutom är jag snäll, rolig och "easy-going", bli inte skrämd av min profil, ok? Utan humör och kärlek för livet klarar man inte sig i musikvärlden :)

En viktig sak,  om du vill att det ska gå fortare behöver du ha instrument så du kan öva och göra läxor där hemma. Har du redan piano idag? bra! då slipper du läsa vad jag skriver nedan :)

Har du inte instrument? det är inte heller något problem, många tror att för att lära sig att spela måste man köpa värsta pianot eller en 500 kilo flygel, inte alls, det är precis som med gitarr och andra instrument,  har du aldrig spelat då ska du inte investera alldeles för mycket på instrumentet för att när du har väl lärt dig att spela ska du vilja välja ett instrument efter din smak helt enkelt du upptäcker att oavsett av instrumentets kvalitet du mår bra av att kunna spela det och få det att låta fint.

Sedan ett tag tillbaka tack var tekniken kan man hitta perfekta Digitalpiano (OBS! elpiano är en äldre variant) för att lära sig, idag på ett pris mellan ca 5000 kr vars ljudkvalité är lika bra som ett bra traditionell akustiskt piano med den stora skillnaden att det inte behövs stämmas, dessutom i de flesta fall det inkluderar inbyggda funktioner som metronom, inspelning och annat som kan hjälpa dig under dina hemläxor/övningar vilket är ett plus, viktigaste är att ha ett instrument som är alltid stämt och redo för dig att lära dig att spela.

Du kan hitta bästa priset via jamförelsesidor som t.ex. prisjakt.se, vill du ha råd kontakta mig bara så jag kan hjälpa dig.  

OBS! Priserna gäller garanterad också HT 2023

10-Lektionspaket   

Detta alternativ passar till dig som är nybörjare och vill lära sig spela piano eller kan redan lite/mycket men vill fortsätta utveckla sig och planera köra lite längre. Paketet består av 10 lektioner som tilldelas veckovis enligt fast tid/schema efter överenskommelse. Du behåller din tid så länge du önskar fortsätta. 

Pris: 

  • 40-min X 10 lektioner på vardagar = 6000 kr (inkl. moms, delbetalning möjligt)
  • 40 min på lördagar 670kr per lektion ( 6700 kr för 10 lektioner)inkl. moms

 Du kan dela din betalning i 2 betalningar om du vill, mera detaljer kan du läsa  i 'Villkor & information'                         

 

Paket för förberedelse inför Audition eller antagningsprov till musikskola

Detta alternativ passar i de fallen där man behöver jobba med specifika moment, jag kartlägger vad du behöver jobba på utifrån de kraven som antagningsproven eller audition ställer på dig. 

Jag utformar en intensiv kurs för att träna dessa moment som är nyckel för att du ska uppnå ditt mål, jag har förberett många barn inför antagningsprov till musikskola / audition vilket tillåter mig att snabbt skräddarsydda ett program till dig.   

Du väljer hur du vill förbruka ditt paket, antingen veckovis, 2 gånger per vecka eller intensivt (till mån av plats i schemat), jag hjälper dig med råd efter vi träffats och föreslår vad som passar dig bäst samt ger dig en offert enligt priserna längre ner. 

 Kontakta mig gärna i bra tid, underskatta inte tiden du behöver för att förberedda dig. 

Pris: 

  • 40-min X 5 lektioner :   3800 kr
  • 40-min X 10 lektioner : 7000 kr (delbetalning möjligt)

Du kan dela din betalning i 2 betalningar om du vill, mera detaljer kan du läsa  i 'Villkor & information'        

 

Gör din Intresseanmälan HÄR, jag återkommer så fort som möjligt med svar på dina funderingar samt förslag på lediga tider som skulle passa dig utifrån dina önskemål.

Här du andra frågor titta gärna i 'Villkor & information' , hittar du inte svaret där kontakta mig bara, ok? :-)