Glada Noter
Massage för din själ

ÄKTA Privata sånglektioner / Röstcoaching - Stockholm Innerstad

(Undervisning sker endast i min studio i Vasastan, Stockholm) 

Så du gillar att sjunga? eller har du alltid drömt om att kunna göra det men inte vågar? Våga och förverkliga dina drömmar istället! Våga med mig! :) 

Oavsett av på vilken nivå du befinner dig idag är detta inget problem. Från nybörjare till avancerad nivå, du och jag har mycket i gemensamt:  älskar att sjunga och vill sprida den glädjen.

Är du erfaren och är efter röstcoaching för att förbättra din teknik då har du också hittat rätt.

Och i fall du undrar, musiken älskar alla åldrar, det är aldrig för sent för att lära sig utan tvärtom, musik stimulerar många delar i hjärnan som annars vi knappast använder i våra liv, musik är nog den bästa "mat" till hjärnan och kropp för att hålla sig skarp och pigg.

Modern, klassisk, pop, ballad, jazz, det spelar ingen roll vad ditt val är, ALLT är musik. Jag får ut det bästa av din vokalisk förmåga genom att lära dig rätt röstteknik (röstträning) så du kan behärska och äga den, oavsett om du är barn, ungdom eller vuxen.

Utformning av intensiva kurser inför audition eller antagningsprov till musikskola är självklart också inga problem.

Här har du den sångpedagog som är så svårt att hitta för privata sånglektioner: en som kan både sjunga och spela piano på proffsnivå med djup yrkeserfarenhet, jag menar inte skryta utan tala för dig i vilka händer du ska vara, endast en professionell sångare/röstpedagog som är kvalificerad på den högsta allvarlighetsgrad inom sång kan lära ut rätt eftersom kan helt enkelt allt som finns att veta för att utveckla och lära sig att sjunga VAD SOM HELST, det finns inga begränsningar när du kör hos mig. 

Jag har svar till ALLA dina frågor och funderingar angående sång och piano om så är fallet . När du har lärt dig tekniken, då ska du ha något som fungerar oavsett sånggenre. 

Nedan kan du lyssna på mig där jag sjunger i en Operetta :


 

Hos mig får du både tips på vad publiken, musiker förväntar sig från dig och vice versa, hur du kan behärska din röst,  tricks och tips för musikstudio vid inspelningar, hur du kan äga scenen och publiken. Det blir ÄKTA privata sånglektioner. 

Jag skulle kunna lista här på webbsida en del bla-bla-bla musik- och röst-coaching begrepp om allt som vi kan göra men det är omöjligt utan att veta vad du behöver, man kan inte köra samma program med alla så du vet och är försiktigt med sådant. 

Jag kan utan problem ge diagnos på precis vad som är rätt just för dig. Du ska investera i dig själv på rätt sätt, glöm inte att det handlar om din röst, det är ditt verktyg och det kan bli förstörd för resten av livet om du kör hos fel person bara för att det är billigt (ta inte illa vid), röst är som muskler, den kan skadas med fel övningar/teknik och detta leder till kroniska problem. Din karriär kan ta slut även innan det börjar. Det är ingen skoj tro mig.

Istället sätter jag upp ett personlig program. Teori och teknik ingår alltid oavsett förstås men resten är beroende av vad du behöver och fungerar bättre just för dig.

Du blir ackompanjerad på piano av mig (i studion). Den kombination ger oss alla möjligheter för undervisning eftersom jag kan spela allt.

Du ska växa och utvecklas fort MEN RÄTT så du uppnår dina mål och kan därmed gå vidare till vare sig musikutbildning eller nya utmaningar.

All min kunskap är till dig,  via både pedagogiska metoder samt guldtips från min bredda yrkeserfarenhet och mina barndoms oerhörda kunniga lärare. Sådant lär man inte sig var som helst ;) Din investering ska lönas. Du ska trivas så bra hos mig och med dig själv när du inser allt din röst är kapabel av.

Dessutom är jag snäll, rolig och "easy-going", bli inte skrämd av min profil, ok? Utan humör och kärlek för livet klarar man inte sig i musikvärlden :) 

Klick här för att läsa lite mer om mig din framtid pedagog :) ---> Om mig

Välkommen!

OBS! Priserna gäller garanterad också HT- 2023

10-Lektionspaket   

Detta alternativ passar till dig nybörjare som vill lära sig sjunga eller kan redan lite/mycket men vill fortsätta utveckla sig och planera köra lite längre. Paketet består av 10 lektioner som tilldelas veckovis enligt fast tid/schema efter överenskommelse. Du behåller din tid så länge du önskar fortsätta.

Pris: 

  • 40-min X 10 lektioner = 6000 kr (inkl. moms, delbetalning möjligt)
  • 40 min på lördagar 670kr per lektion ( 6700 kr för 10 lektioner)inkl. moms

 

Du kan dela din betalning i 2 betalningar om du vill, mera detaljer kan du läsa  i 'Villkor & information'        

 

Paket för förberedelse inför Audition eller antagningsprov till musikskola

Detta alternativ passar i de fallen där man behöver jobba med specifika moment, jag kartlägger vad du behöver jobba på utifrån de kraven som antagningsproven eller audition ställer på dig. 

Jag utformar en intensiv kurs för att träna dessa moment som är nyckel för att du ska uppnå ditt mål, jag har förberett många barn inför antagningsprov till musikskola / audition vilket tillåter mig att snabbt skräddarsydda ett program till dig.   

Du väljer hur du vill förbruka ditt paket, antingen veckovis, 2 gånger per vecka eller intensivt (till mån av plats i schemat), jag hjälper dig med råd efter vi träffats och föreslår vad som passar dig bäst samt ger dig en offert enligt priserna längre ner. 

Kontakta mig gärna i bra tid, underskatta inte tiden du behöver för att förberedda dig :-)

 Pris: 

  • 40-min X 5 lektioner :  3800 kr
  • 40-min X 10 lektioner :  7000 kr (delbetalning möjligt)

 

Du kan dela din betalning i 2 betalningar om du vill, mera detaljer kan du läsa  i 'Villkor & information'         

Gör din Intresseanmälan HÄR, jag återkommer så fort som möjligt med svar på dina funderingar samt förslag på lediga tider som skulle passa dig utifrån dina önskemål.

Har du andra frågor titta gärna i 'Villkor & information' , hittar du inte svaret där kontakta mig bara, ok? :-)